Qui sóc?

Sóc una homeòpata internacional amb consultes a Londres des de l’any 2008 i a Lleida (Castelldans) des de l’any 2019.

Vaig viure a Londres durant 24 anys i fa dos anys que he tornat a Catalunya. Visc a Castelldans amb dos de les meves filles i la meva parella.

Reparteixo el meu temps entre Londres i Catalunya per atendre les meves consultes.

A més a més de la meva passió per l'homeopatia i la meva família m'agrada llegir, escoltar música, ballar, cuinar per a la família, viatjar, visitar museus, galeries d'art i anar al teatre, encara que no em queda massa temps per fer-ho.

 

Homeopatia i treball

Vaig cursar els meus estudis homeopàtics a Londres a CPH (College of Practical Homeopathy) graduant-me l’any 2008.

Estic registrada i sóc membre de The Society of Homeopaths. Em regeixo pel seu codi d’ètica i conducta professional.

A més de les meves consultes privades també he treballat d’homeòpata voluntària a diverses ONGs (Terence Higgins Trust, Cara Trust i 240 Project) des de l’any 2009.  Ha estat un plaer, una experiència inigualable i gratificant el poder oferir homeopatia a persones vulnerables i menys afavorides, les quals no podrien accedir a aquest tipus de teràpia."

Com que ara no puc oferir els meus serveis homeopàtics a les organitzacions esmentades per ajudar als clients del 240 Project organitzo exposicions d'art a la meva consulta. La recaptació de diners va integrament destinada a l'artista.

Durant dos anys vaig treballar a la farmàcia Ainsworths a Londres. Em sento honrada i privilegiada d' haver format part d’un equip d’homeòpates amb tanta experiència.

Ainsworths es una farmàcia homeopàtica especialitzada en l'elaboració i distribució de remeis homeopàtics tradicionals i en l'elaboració de les Flors de Bach. Ainsworths ofereix la major gamma de remeis homeopàtics del món juntament amb assessorament qualificat i consultes homeopàtiques.

 

Altres qualificacions i experiència

Vaig estudiar durant tres anys medicina a la Facultat de Medicina de Lleida.

Durant 10 anys vaig treballar com a traductora per al servei de salut britànic (NHS) a diferents hospitals, centres d’assistència primària i metges de capçalera.  Lo qual em va donar l’oportunitat de presenciar el subministrament de tractaments i medicació de la medicina convencional.

L’any 2012 vaig ser guardonada amb el premi “Make a difference” com a reconeixement pel meu treball benèfic d'homeòpata a l'organització Cara Trust. Cara Trust es una petita ONG que ajuda a millorar la vida de gent seropositiva. Va ser un gran honor per a mi rebre el reconeixement per l’ajuda que pot oferir l’homeopatia en malalties cròniques i la milloria en la qualitat de vida que suposa per a les persones afectades per aquest tips de problema de salut.

 

HORARI D’ATENCIÓ I VISITA

Dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00

***

-- Free 30 minute discovery call --

Lleida: Castelldans, Pça Catalunya 2, baixos 25154